Με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου συναντήθηκε ο Υποψ. Δήμαρχος Μεγαρέων Σπύρος Κορώσης

Σκοπός η εφαρμογή τεχνογνωσίας του Δήμου Γλυφάδας  

για άρτια δημοτική συγκοινωνία στον Δήμο Μεγαρέων

 

Με έναν από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους της χώρας μας, τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου συναντήθηκε ο Σπύρος Κορώσης, Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δύναμη».

Ο Σπύρος Κορώσης επιδιώκει να εφαρμόσει στον Δήμο Μεγαρέων το επιτυχημένο παράδειγμα του Δήμου Γλυφάδας, ιδιαίτερα στον τομέα της δημοτικής συγκοινωνίας, που απασχολεί τους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων.

Για αυτό ζήτησε να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, και για τη συζήτηση που είχαν, ο Σπύρος Κορώσης αναφέρει τα παρακάτω:

«Λόγος της συγκεκριμένης συνάντησης είναι ο τομέας της δημοτικής συγκοινωνίας, όπου διακρίνεται ο Δήμος Γλυφάδας και αποτελεί σημαντικό πρόβλημα στον Δήμο Μεγαρέων, όπως καταγράφουμε και από τις προτάσεις, που καταθέτουν οι συμπολίτες μας στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας.

Ο Δήμος Γλυφάδας λειτουργεί δίκτυο δημοτικής συγκοινωνίας-πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, για αυτό και ζήτησα να συναντηθώ με τον Γιώργο Παπανικολάου. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας διακρίνεται για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά του και τον ευχαριστώ για τη συζήτηση, διάρκειας περίπου μιας ώρας, που είχαμε.

Ο Γιώργος Παπανικολάου μου εγγυήθηκε ότι με μεγάλη του χαρά, εφόσον του ζητηθεί, μπορεί να προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία και την τεχνογνωσία του, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του. Με στόχο, σε λιγότερο από ένα χρόνο, να έχει ο Δήμος μας άρτια δομημένη δημοτική συγκοινωνία, για την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών και επισκεπτών σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Κινέτα.

Σύνθημά μας είναι οτι δε χρειάζονται πρωτοτυπίες, για να πάμε τον Δήμο μας βήματα μπροστά. Αρκείνα ακολουθήσουμε επιτυχημένες συνταγές άλλων Δήμων, σε θέματα που μας αφορούν.

Με εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα, μπορούμε να κάνουμε πράξη την αλλαγή στον Δήμο μας!».