Υποψήφιοι

Γνώρισε τους έως σήμερα υποψηφίους του συνδυασμού μας

Αθανασιάδου – Φούκα Μαρία

Γεννήθηκα το 1984 και είμαι το πρωτο παδί από τα 6 της πολύτεκνης οικογένειας των γονιών μου Γεώργιου Αθανασιάδη και Γιαννούλας Λυμπερίδου. Μεγάλωσα στη Νέα Πέραμο και τα τελευταία 8 χρόνια κατοικώ στα Μέγαρα με τον σύζυγό μου Αναστάσιο Φούκα και τα τέσσερα παιδιά μας. Εκτός από σύζυγος και μαμά είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, καθώς διατηρούμε με τον σύζυγο εταιρεία καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου. Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι και πάλι μαθήτρια στο πρωινό Επαλ Μεγάρων.
Εργαζόμενη πλήρους απασχόλησης από τα 18 μου στην εστίαση, την εξυπηρέτηση πελατών και αργότερα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, αφουγκράζομαι ευκολά τα προβλήματα και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου μαζί με τις λύσεις.
Ασχολούμαι εδώ και 8 χρόνια με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στα σχολεία που φοιτούν τα παιδιά μου, σε διάφορες θέσεις και τα τελευταία 3 χρόνια με την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου συστήματος ναυτοπροσκώπων Μεγάρων.
Η θέληση μου για ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο αύριο είναι αυτά που με κινούν να προσφέρω με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια χρόνο, κόπο και κάποιες φορές χρήμα στις παραπάνω ασχολίες μου.
Αγαπώ εξίσου τη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα. Η μια πόλη μεγάλωσε εμένα και στην άλλη μεγαλώνουν τα παιδιά μου.
Θέλω να τις δω και τις δυο να ανθίζουν από ομορφιά, καθαριότητα, καλαισθησία και να σφύζουν από ζωή των παιδιών μας, των ημερήσιων επισκεπτών, αλλά και των τουριστών.
Ευχαριστώ πολύ τον Σπύρο Κορώση που μου έκανε την πρόταση και μου δίνει την ευκαιρία για ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα: με τα κοινά, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στο μέλλον του τόπου από άκρη σε άκρη!

Αιγινίτης Σπυρίδων

Γεννημένος το 1981, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην Πάχη Μεγάρων.
Είμαι παντρεμένος με την Δημακοπούλου Ελένη (επιχειρηματίας), με την οποία έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Δημόσια Διοίκηση), με εξειδίκευση και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας για περισσότερα από 20 έτη, σε διάφορους ρόλους σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, τα τελευταία έτη σε θέσεις ευθύνης/διευθυντικές θέσεις.
Από νεαρή ηλικία συμμετείχα ενεργά στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης ως αθλητής στη Νεανική Εστία Μεγαρίδoς και τον Μεγαρικό, και σαν μουσικός σε διάφορα σχήματα της περιοχής.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά άρχισε από το 2005 από τον Σύλλογο Πάχης, όπου υπήρξα ενεργό μέλος, μέλος Δ.Σ, ενώ διετέλεσα δύο φορές πρόεδρος.

Έχω εκλεγεί το 2014 και το 2019 σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων, και έχω διατελέσει δύο φορές αναπληρωτής πρόεδρος, με πλούσια συμμετοχή σε τομείς όπως εθελοντισμός, αθλητισμός, πολιτιστικά, και παρεμβάσεις και προτάσεις σε θέματα που αφορούν την πόλη και τους δημότες.
Συμμετέχω στο συνδυασμό ‘’ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ’’, γιατί ο Δήμος μας χρειάζεται νέο προσανατολισμό προκειμένου να ξεφύγει από το τέλμα.
Με ρεαλιστικές προτάσεις, λιγότερη θεωρία και περισσότερες πράξεις, συνδυασμό εμπειρίας, ενέργειας, και γνώσης.
Συστατικά που χαρακτηρίζουν τον επικεφαλής Σπύρο Κορώση, και κατά συνέπεια όλη την ομάδα.

Αναστασίου Ιωάννης

Ο Γιάννης είναι κάτοικος Μεγάρων. Γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στα Μέγαρα. Τελείωσε το 1ο Ενιαίο Λύκειο Μεγάρων και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Πάτρας. Είναι γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Β2.​
Έχει δεκαετή εμπειρία (2008-2018) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τριών επιχειρηματιών συμπολιτών μας, ταυτόχρονα. ​
Το  διάστημα 2009-2011 εργάστηκε στο ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Τομέας Μεγάρων) στην θέση του εισπράκτορα.​

Παράλληλα, από το 2011 έως και σήμερα, διατηρεί θέση ευθύνης στην οικογενειακή επιχείρηση στα Μέγαρα, όπου ασχολείται με την μεταποίηση της ελιάς και το εμπόριο ελαιολάδου.​

Το 2019 ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στην Τεχνική Υπηρεσία Μεγάρων, με τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο, Σπύρο Κορώση.
Εκτέλεσε επόπτης τεχνικών έργων, στο έργο των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη των Μεγάρων και στο έργο του νέου δικτύου ύδρευσης στην πόλη των Μεγάρων, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Σπύρου Κορώση, της Προϊσταμένης Υπηρεσίας Δόμησης και της σημερινής Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών.​
Το διάστημα 2020-2022 εργάστηκε σε Τεχνική Εταιρεία ως υπεύθυνος μηχανικός, η οποία ήταν αρμόδια για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης στην πόλη των Μεγάρων, με την άψογη συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΜ.​

Από το 2022, διατηρεί κατάστημα τροφίμων και ποτών (Λιανικό και Χονδρικό Εμπόριο) στην πόλη των Μεγάρων.​

Ο Γιάννης από μικρός παρατηρούσε την πόλη του, αλλά και την λειτουργία των  άλλων πόλεων. Ήθελε πάντα το καλύτερο για όλους τους κατοίκους της περιοχής και θεωρεί ότι η πόλη έχει τις υποδομές να ξεχωρίσει και να πάει μπροστά.
Το μότο ζωής του Γιάννη είναι “ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ” και του αρέσουν οι σωστές δουλειές. Τα πιστεύω του συνάδουν με αυτά του Σπύρου Κορώση και γι’ αυτό αποφάσισε να συστρατευτεί μαζί μας, στην “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ”. ​

Αφέντρα – Μοσχούτη Παρασκευή (Βίκυ)

Είμαι κάτοικος Νέας Περάμου κι έχω εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια και στα Μέγαρα ως καθηγήτρια Αγγλικών.
Είμαι παντρεμένη κι έχω δύο έφηβα παιδιά.
Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Κορώση καθώς δεν θέλω να δω άλλο χρόνο να χάνεται για τις πόλεις μας με πειράματα και ευχολόγια.

Βασιλείου Μιχαήλ

Ο υποψήφιος σύμβουλος Μιχάλης Βασιλείου είναι πολιτικός μηχανικός και δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών.
Ο Μιχάλης, συνεργάτης μηχανικός στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας, ενώνει τις δυνάμεις του για την αλλαγή στις πόλεις μας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση.

Βασιλόπουλος Αλέξανδρος

Γεννήθηκα το 1972 στην Αθήνα και τα τελευταία 14 χρόνια κατοικώ μόνιμα στη Βλυχάδα Μεγάρων.
Είμαι 31 χρόνια δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, και αυτή την περίοδο εργάζομαι ως αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Έχω συνεργαστεί με τις ιστοσελίδες cnn.gr, newsbomb.gr, parapolitika.gr, τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega channel, Open και Alter και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΪ 100,3 και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Συμμετέχω πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές με μόνο σκοπό να συμβάλλω στην υλοποίηση των στόχων και των προτεραιοτήτων του συνδυασμού μας γιατί όπως λένε και οι Κινέζοι: “Η καλύτερη χρονική στιγμή να φυτέψεις ένα δέντρο είναι 20 χρόνια πριν. Η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα”.

Βογιατζή Ιωάννα (Τζοβάνα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μέγαρα το 1978, όπου ζω έως σήμερα έχοντας δημιουργήσει την οικογένειά μου με τον σύζυγό μου και τα δύο έφηβα αγόρια μας.
Ως πνεύμα ανήσυχο κι εξωστρεφές, πήρα την απόφαση να δώσω ξανά πανελλαδικές και πέτυχα την εισαγωγή μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διανύω το 2ο έτος σπουδών.
Η συνεχής διάθεση για μάθηση και η συναναστροφή με τους συμφοιτητές μου, με έκαναν να βλέπω τον κόσμο με μία άλλη ματιά, την οποία και θέλω να προσφέρω στο πλευρό του Σπύρου Κορώση για το καλό της πόλης μας.

Όπως βοηθήθηκα κι εγώ στην ζωή μου από τα πρότυπά μου, προσπαθώ να εμπνεύσω όσο μπορώ κι άλλες μητέρες και συνανθρώπους μας , που ενδεχομένως να μην είχαν την δυνατότητα νωρίτερα, να κάνουν πράξη ό,τι ονειρεύονται!

Γραμματικός Γεώργιος

Γεννημένος το 1984, μεγάλωσα στη Νέα Πέραμο όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών.
Έχω αποφοιτήσει από το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πατρών κι έχω εργαστεί για πολλά χρόνια σε μεγάλες εταιρείες του τουριστικού κλάδου, όπως την Ολυμπιακή Αεροπορία, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κ.α. Τα τελευταία έτη είμαι υπεύθυνος λογιστηρίου σε εταιρεία του ναυτιλιακού κλάδου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια ως πρόεδρος σχολικών συμβουλίων, συνεχίστηκε στους φοιτητικούς συλλόγους και στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων, ενώ έχω υπάρξει και γραμματέας του συλλόγου γονέων του 3ου νηπιαγωγείου της Ν. Περάμου.
Τέλος, η διαρκής αγάπη μου για τον αθλητισμό με ώθησε στο να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ομάδας που υπήρξα και αθλητής, του Α.Γ.Σ. Νέας Περάμου.

Αποφάσισα να γίνω μέλος του συνδυασμού γιατί μοιράζομαι κοινές ιδέες και όρεξη για προσφορά με τον Σπύρο Κορώση, ώστε ο Δήμος μας να κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο μέλλον.

Δάλλας Δημήτριος

Ονομάζομαι Δάλλας Δημήτριος, μεγάλωσα και ζω στα Μέγαρα, είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος από το 2019 με τον Συνδυασμό Μαζί με Όραμα.
Είμαι άνθρωπος εξωστρεφής και ο πρωταρχικός μου στόχος είναι η ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα, η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και του τουρισμού οποιασδήποτε μορφής (αρχαιολογικός, αγροτικός, εκκλησιαστικός κλπ).
Όραμα μου είναι ο εκσυγχρονισμός των πόλεων μας με νέες καινοτομίες έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έξυπνες πόλεις για τους συμπολίτες μας που το αξίζουν.

Δημοπούλου Παναγιώτα (Γιώτα)

Η Γιώτα Δημοπούλου είναι μια συμπολίτισσα μας, μια γυναίκα δραστήρια, δυναμική αλλά πάνω από όλα χαμογελαστή και με θετική ενέργεια.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά  δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι ιδιοκτήτρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού “Η  Παρεούλα μας”.

Συμμετέχει ενεργά στην πόλη μας, αφού έχει διατελέσει πρόεδρος στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων. Μέλος της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων και μαθητών. Υπήρξε έφορος και μέλος του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Συμμετείχε στην ερασιτεχνική ομάδα του δημοτικού θεάτρου της πόλης μας. Είναι λάτρης των τεχνών, του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Μεγαλώνει εκατοντάδες παιδιά με τα ιδανικά της αγάπης και του σεβασμού.

Είναι πεπεισμένη ότι ο κόσμος αλλάζει, αρκεί όλοι μας να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που αξίζει στις νέες γενιές.​

Δομπρογιάννης Ιωάννης

Ο Γιάννης, ελεύθερος επαγγελματίας, γεννήθηκε και δραστηριοποιείται στα Μέγαρα.
Είναι επί σειρά ετών ενεργό μέλος της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος (ΝΕΜ) κι ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση σε έναν ξεχωριστό αγώνα.

Δρίτσας Γεώργιος

Ο Γιώργος Δρίτσας είναι 28 ετών, δημότης της πόλης των Μεγάρων, όπου ζει κι εργάζεται. Απο νεαρή ηλικία είναι ενεργός επαγγελματικά έχοντας δραστηριοποιηθει σε διάφορους τομείς και έχοντας αποκτήσει ποικίλες γνώσεις. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία παραγωγής δομικών υλικών.
Η αγάπη του για την φύση και τον τόπο που γεννήθηκε τον παρότρυνε να συμμετάσχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις με πιο πρόσφατη την αδιαμφισβήτητη βοήθειά του στις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή μας τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια.
Όντας ένας άνθρωπος που κατακλύζεται από το αίσθημα της συνεργασίας και της εργατικότητας, βλέπει σε αυτόν τον τόπο τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ανάπτυξης και αξιοποίησης του. Γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά της πόλης μας.

Ζωγράφου Βερονίκη

Ονομάζομαι Βερονίκη Ζωγράφου του Νικολάου και της Αθηνάς Ζωγράφου, ζω και κατοικώ στα Μέγαρα. Είμαι παντρεμένη με το Γεώργιο Παμπούκη και μητέρα δύο κοριτσιών.
Σπούδασα Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα Μέγαρα διατηρούσα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων για 6 χρόνια ενώ σήμερα απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα.
Η ενασχόλησή μου με τη πολιτική ξεκινάει από τα φοιτητικά μου χρόνια λόγω του αντικειμένου μου, αλλά η ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης μου ξεκινάει το 2019 με την πρώτη υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος.
Νιώθω την ανάγκη ότι η πόλη μας χρειάζεται άμεσα την αλλαγή κι την εξέλιξη και αυτό μπορεί να γίνει από ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία και πάνω από όλα όρεξη για δουλειά.
Όλο αυτό το βρήκα στην ομάδα και στο πρόσωπο του Σπύρου Κορώση. Γιατί θέλουμε πόλεις για να ζεις, να επισκέπτεσαι, να επενδύεις!

Καββαδίας Γεώργιος

46 ετών γεννημένος στα Μέγαρα, όπου και διαμένω.
Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυτικής Παραγωγής.
Επαγγελματικά, δραστηριοποιήθηκα σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο μελετητικό κομμάτι, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια απασχολούμαι επίσης σαν ελεύθερος επαγγελματίας καθώς διατηρώ εταιρεία απεντομώσεων.
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο συμμετέχω στον πολιτιστικό σύλλογο ‘’Ο Θέογνις’’, την δε παρούσα χρονική στιγμή με την ιδιότητα του αντιπροέδρου.
Τρία χρόνια πριν, προβληματισμένος από την εικόνα της πόλης μας, αναζητώντας κάποιον νέο, εργατικό και άμεμπτο με γνώση της διοίκησης, πλησίασα τον Σπύρο και έθεσα εαυτόν στην διάθεση του, να βοηθήσω όπως μπορώ στην περίπτωση που διεκδικούσε το αξίωμα του δημάρχου.
Εφέτος, τρία χρόνια μετά, δέχθηκα την τιμητική πρόταση προκειμένου να συμμετάσχω στον συνδυασμό του.

Καλλέργης Τριαντάφυλλος (Ντάφυ)

Ο Τριαντάφυλλος (Ντάφυ) Καλλέργης είναι ένας νέος, ενεργός και εργατικός συμπολίτης μας. Γεννήθηκε και ζει στην Νέα Πέραμο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Γνωρίζει πολύ καλά την τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της, αλλά και τον τρόπο να γίνουν σωστά έργα για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

Έχει διατελέσει τοπικός σύμβουλος Νέας Περάμου και επιδιώκει την αλλαγή και ένα καλύτερο αύριο για τις πόλεις μας, με Δήμαρχο τον Σπύρο Κορώση.

Καλλιάς Αναστάσιος

Ο υποψήφιος σύμβουλος Αναστάσιος Καλλιάς είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός κι έρχεται να ενώσει κι αυτός τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση.
Ο Τάσος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μεγάρων.

Καρβέλας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 2001 και μένω μόνιμα στα Μέγαρα.
Έχω σπουδάσει Σχεδιαστής Δομικών Έργων & Γεωπληροφορικής, αντικείμενο στο οποίο εργάζομαι ως Ιδ. υπάλληλος σε Τεχνικό γραφείο στα Μέγαρα.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας και ο οραματισμός μου για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη με οδήγησε να επιλέξω να είμαι στην ομάδα του Σπύρου Κορώση!

Καστάνη Αικατερίνη

Ονομάζομαι Κατερίνα Καστάνη, ζω και εργάζομαι στα Μέγαρα. Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Πούλο που κατάγεται από τη Νέα Πέραμο και έχουμε μια κόρη 13 χρόνων τη Μάριελ.
Ειμαι Ιστορικός- Φιλόλογος με ΜΑ στην ιστορία Βυζαντίου και βαλκανικών λαών και ασκώ το επάγγελμα του φιλολόγου.

Έχω διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος στη ΔΗΚΕΔΗΜΕ με την απερχόμενη διοίκηση από όπου και παραιτήθηκα για να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις στη “Νέα Δύναμη”.

Καστάνης Αθανάσιος

Είμαι μόνιμος κάτοικος Μεγάρων, γεννημένος το 1991 και είμαι επαγγελματίας πτηνοτρόφος.
Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα τόσο του κλάδου μου που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στα Μέγαρα, όσο και ευρύτερα της περιοχής, θέλω να συμβάλλω στην επίλυσή τους στο πλευρό του Σπύρου Κορώση!

Κεφαλόπουλος Θωμάς

Ο υποψήφιος σύμβουλος Θωμάς Κεφαλόπουλος είναι φυσικοθεραπευτής και η εμπειρία του στην διοίκηση προστίθεται στο μίγμα για την αλλαγή στις πόλεις μας!
Ο Θωμάς είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων.

Κηπουρίδης Μιχαήλ

Γεννήθηκα το 1977 στη Νέα Πέραμο -γέννημα θρέμμα Νέο Περαμιώτης- παντρεμένος με την Παναγιώτα Μαρία Ρέκκα και είμαι πατέρας τριών παιδιών. Ειμαι στρατιωτικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.ε επί 23 συναπτά έτη.
Τα τελευταία χρόνια η περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση, η εμπιστοσύνη του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Κορώση στο πρόσωπό μου με έκανε να συμμετέχω για πρώτη φορά ενεργά στα κοινά της πόλης μας στις εκλογές της 8 Οκτωβρίου.

Συντάσσομαι με τη Νέα Δύναμη γιατί πιστεύω πως το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει στους πολίτες και όχι στους πολιτικούς του τόπου μας. Με το βλέμμα στο αύριο των παιδιών μου και των παιδιών σας,σας ζητώ να δώσετε την δυνατότητα στη Νέα Δύναμη και στο Σπύρο Κορώση και τους νέους ανθρώπους που την αποτελούν να αλλάξει η κατάσταση που μπορεί και μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο για τα Μέγαρα την Νέα Περάμο και την Κινέτα.

Κίτσιος Αναστάσιος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάκκα Μεγάρων, όπου ζω μέχρι σήμερα με την οικογένεια μου καθώς είμαι έγγαμος με 2 παιδιά.
Είμαι πτυχιούχος Μαθηματικός από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Πληροφοριακά Συστήματα. Σύντομα ολοκληρώνω το 2ο μεταπτυχιακό μου στις Εφαρμογές Πληροφορικής. Είμαι κάτοχος της επαγγελματικής πιστοποίησης Microsoft Master Instructor ως εισηγητής Πληροφορικής σε μαθητές και ενηλίκους καθώς και πιστοποιήσεων Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.
Σήμερα εργάζομαι ως STEM Educator στο ιδιωτικό σχολείο Νέα Παιδεία στο Χαϊδάρι, ενώ για 21 χρόνια ήμουν ιδιοκτήτης Κέντρου Εκμάθησης Υπολογιστών & Φροντιστηρίου ΜΕ στα Μέγαρα. Επίσης, για πολλά χρόνια ήμουν καθηγητής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι πολυετής, καθώς από το 2002 έως το 2008 ήμουν γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Εκπαιδευτηρίων Πληροφορικής. Από το 2018 είμαι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Α.Σ. Ευκλείδης», του πολυτμηματικού συλλόγου της πόλης καθώς καλλιεργεί 3 δημοφιλή αθλήματα (ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ). Επίσης, είμαι μέλος του ΔΣ των συλλόγων «Οικισμός Λάκκας Καλογήρου» και «Αρμύρες Βουρκαρίου».
Η απόφαση μου να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Σπύρου Κορώση έχει να κάνει με την πίστη μου ότι ο Σπύρος θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος με δημοκρατικές αρχές, όραμα, φαντασία και ενέργεια, για να πάμε επιτέλους τον δήμο μας πολλά πολλά βήματα μπροστά όπως του αξίζει.

Κόκκαλης Δημήτριος

Γεννήθηκε και εργάζεται στα Μέγαρα.
Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας τον ΒΥΖΑΝΤΑ Μεγάρων.
Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ της αγαπημένης του ομάδας η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣΔΑ και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπου και παρέμεινε, επιδεικνύοντας την όρεξη του για δουλειά για τον ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο μας.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τις απαράμιλλες ομορφιές του Δήμου μας τον οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξει τον συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Κορώση.

Κόλλα Αθανασία (Σούλα)

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Νεα Περαμο, ενώ έχω τελειώσει το επαλ με ειδικότητα βρεφονηπιοκόμου. Αυτή την στιγμή εργάζομαι σαν ιδιωτική υπάλληλος.
Αποφάσισα να συμμετέχω με τον σύνδεσμο Νεα Δύναμη με επικεφαλή τον Σπύρο Κορωση γιατί πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει την νέα γενιά να έχει ένα καλύτερο αύριο.
Για τα Μέγαρα την Νεα Περαμο και την Κινέττα

Κοντοπούλου Αναστασία

Η Κοντοπούλου Αναστασία, γεννημένη το 1996, διαμένει και δραστηριοποιείται στα Μέγαρα.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σταματάκη και μητέρα μιας κόρης.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με κατεύθυνση την Γλωσσολογία. Διεκπεραιώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ειδική Εκπαίδευση στο Frederick University. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Ασκεί ενεργά το επάγγελμα της φιλόλογου, ενώ έχει εργαστεί ως διοικητικός τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Η Αναστασία επιδιώκει να εξελίσσεται μέσα από την συνεχή κατάρτισή της στον τομέα των παιδαγωγικών και ανθρωπιστικών σπουδών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων με αντικείμενο την παιδαγωγική επιστήμη και την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Αγαπά την προσφορά και τον εθελοντισμό. Έχει διατελέσει μέλος της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων.
Είναι για πρώτη φορά υποψήφια με τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη» και επιθυμεί να συνδράμει για την δημιουργία μιας ομορφότερης πόλης, για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Κοντοπούλου Μαρκέλλα

Η υποψήφια σύμβουλος Μαρκέλλα Κοντοπούλου έχει αποφοιτήσει με την ειδικότητα του βοηθού βρεφονηπιοκόμου κι εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.
Η Μαρκέλλα αγαπά τα παιδιά και τα ζώα και θέλει πόλεις πιο ανθρώπινες και προσβάσιμες, με παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά όπως δεσμεύτηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Σπύρος Κορώσης.

Κορδαλή Δήμητρα

Γεννήθηκα και ζω στη Νέα Πέραμο. Είμαι απόφοιτη τμήματος Σχολής τραπεζικών εργασιών και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.
Κατεβαίνω υποψήφια με τον συνδυασμό Νέα δύναμη, γιατί πιστεύω ότι αυτό ακριβώς χρειάζεται ο τόπος μας, μία νέα δυναμική αρχή. Εχω πολύ όρεξη και πάθος για δουλειά, να επαναφέρουμε σε αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπάμε την παλιά του αίγλη.

Δώστε μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα! Δώστε μας τη δύναμη να φτιάξουμε μία πόλη αξία των προσδοκιών μας! Δώστε μας τη δύναμη να επαναφέρουμε την πόλη μας στο ύψος που της αξίζει!

Κορωνιός Θρασύβουλος

Γεννημενος το 1988 στα Μέγαρα, όπου και κατοικώ μόνιμα και είμαι πατέρας ενός γιου 5 ετών.
Είμαι διπλωματούχος Μηχανολόγος μηχανικός από την πολυτεχνική σχολή της Πάτρας με κατεύθυνση τον τομέα ενέργειας.
Έχω εργαστεί σε κατασκευαστική εταιρεία ως επιβλέπων μηχανικός σε έργα εκσυγχρονισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων. Tα τελευταία 6 χρόνια είμαι σε θέση ευθύνης σε εταιρείες εφοδιαστικής αλυσίδας(εμπορικές και 3PL) ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην πόλη των Μεγάρων με κατάστημα λιανικού και χονδρικού εμπορίου.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ την συμμετοχή μου στα κοινά με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” και τον Σπύρο Κορωση, καθώς θέλω επιτέλους για τον δήμο μας, τις πόλεις μας, να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το τέλμα με σωστά σχεδιασμένες εφαρμόσιμες προτάσεις χωρίς να μένουμε στην θεωρία.
Να κάνουμε τις πόλεις μας, πόλεις να ζεις,να επισκέπτεσαι και να επενδύεις.

Κουβάς Θωμάς

Ο Θωμάς Κουβάς γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1978 στο Μαρούσι και ζει μόνιμα στα Μέγαρα.
Δεύτερος γιος του ποδοσφαιριστή Σάκη Κουβά και της Ιωάννας Μενιδιάτη, σπούδασε στο Δημ. ΙΕΚ ΟΑΕΔ Μάνδρας, Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.
Αμέσως μετά τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, στην επιχείρηση που διατηρεί μέχρι σήμερα και παράλληλα άρχισε την συνεργασία ως καμεραμάν, με την επιχείρηση Newvision Studio στην Νέα Πέραμο.
Είναι παντρεμένος από το 2009 με την Σόνια Κοτσομούρα, με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.
Από το 2005 έως το 2017, πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Δημοτικό Θέατρο Μεγάρων, συμμετέχοντας σε 8 Θεατρικές παραστάσεις, καθώς και σε 3 Youth in action projects, σε Λίβανο, Ελλάδα και Τουρκία, με μεγάλη επιτυχία ως προς την προβολή της πόλης μας και της χώρας.
Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Μεγάρων, ενώ στον Σύλλογο του 8ου Νηπιαγωγείου Μεγάρων διατέλεσε Ταμίας και στις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε Πρόεδρος.

Κουνέλη Ελένη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα, όπου και σπούδασα στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (νηπιαγωγός).
Τα τελευταία 8 χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι μόνιμα στα Μέγαρα ούσα παντρεμένη με τον Ευάγγελο Παπαβασίλη. Εργάζομαι ως Νηπιαγωγός στα ΚΔΑΠ.

Έχοντας ενεργή παρουσια όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά της πόλης ως εθελόντρια πιστοποιημένη σε Α’ βοήθειες και ενεργή στη δασοπροστασία-δασοπυρόσβεση, πιστεύω ότι με επικεφαλής το Σπύρο θα καταφέρουμε να δώσουμε μια νέα πνοή στην πολιτιστική και ανθρωπιστική πλευρά του δήμου μας.

Κουντεμάνης Δημήτριος

Ο Κουντεμάνης Δημήτριος, γεννημένος το 1995, διαμένει και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στα Μέγαρα.
Είναι πρώτη φορά υποψήφιος με τον συνδυασμό Νέα Δύναμη, θέλοντας να δείξει ότι με στόχους, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά, μπορούν τα Μέγαρα να γίνουν μια πόλη-κόσμημα.
Μια πόλη πρότυπο για εμάς, τα μικρά παιδιά αλλά και όποιον επιλέξει να επισκεφτεί τον τόπο μας!

Κουστέρης Δήμος

Ο Δήμος Κουστέρης είναι μόνιμος κάτοικος Μεγάρων, όπου έχει δημιουργήσει και την οικογένειά του με 3 παιδιά. Ο Δήμος δραστηριοποιείται στον κτηνοτροφικό τομέα και θέλει να δει τις πόλεις μας να ανθούν στον πρωτογενή τομέα.

Διακρίνει στον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση έναν άνθρωπο που αν και νεότερος στην πολιτική από κάθε άλλο συνυποψήφιό του, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του.

Κουτσουβάνος Ευάγγελος

Ονομάζομαι Κουτσουβάνος Βαγγέλης.
Γεννήθηκα στα Μέγαρα Αττικής το 1978 όπου και κατοικώ ως σήμερα.
Είμαι παντρεμένος με τη Μαίρη Τσακίρη και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας όπου δραστηριοποιούμαι στην κατασκευή BBQ και τζακιών, στην οικογενειακή μας επιχείρηση από το 1999.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου, με οδήγησε στην απόφαση να μετέχω ενεργά για ένα καλύτερο αύριο.
Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, αυτό που θα επιδιώξω είναι τα παιδιά μας να έχουν τις ευνοϊκότερες συνθήκες, τις βέλτιστες υποδομές για το ιδανικότερο μέλλον που τους αξίζει.

Κουφής Παναγιώτης

Ο υποψήφιος σύμβουλος Παναγιώτης Κουφής ζει στα Μέγαρα κι εργάζεται ως δασεργάτης στο Δασαρχείο Μεγάρων. Συμμετέχει σε κοινές δράσεις από την θέση του γραμματέα του δασικού συνεταιρισμού Μεγάρων.

Κυριακούλη Ελευθερία

Η Ελευθερία Κυριακούλη είναι γεννημένη το 1991 και διαμένει στα Μέγαρα. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το ΕΜΠ και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA από το ΟΠΑ και το ΕΜΠ. Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες σε έργα όπως το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο-Ρίο, σε συγκοινωνιακές μελέτες σχετικές με την οργάνωση κυκλοφορίας και στάθμευσης, με Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), αλλά και με έργα ανασχεδιασμού επιχειρηματικών διαδικασιών Δημόσιων Οργανισμών, συνδυάζοντας έτσι τις τεχνικές αλλά και τις επιχειρηματικές σπουδές της.

Ως Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφια του συνδυασμού «Νέα Δύναμη», δεσμεύεται για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας, αντανακλώντας την αφοσίωσή της στη θετική αλλαγή.

Κυριακούλη Ευγενία

Η Ευγενία Σπύρου Κυριακούλη γεννήθηκε και ζει στα Μέγαρα. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος μηχανικός (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και διατηρεί τεχνικό γραφείο στα Μέγαρα. Είναι, επίσης, επιστημονικός συνεργάτης στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ”.
Λόγω της ειδικότητάς της και της εργασίας της γνωρίζει πολύ καλά ζητήματα χωροταξίας, ρυμοτομίας, πολεοδομίας και κτηματογράφησης της ευρύτερης περιοχής.
Η Ευγενία επιθυμεί να αναπτύξει ιδιαίτερη δράση σε σχέση με την προστασία των ζώων και τη αρωγή στα αδέσποτα.

Η αγάπη της για τα Μέγαρα και το ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη της περιοχής σε στέρεες βάσεις την οδήγησαν στον κοινό αγώνα διεκδίκησης και διαμόρφωσης καλύτερων συνθήκων με την παράταξη του Σπύρου Κορώση.

Λιακίδης Δημήτρης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Πέραμο, όπου και ολοκλήρωσα τις λυκειακές μου σπουδές. Είμαι βοηθός λογιστή από το 2019, έχοντας ήδη αποκτήσει από το 2017 το δίπλωμα ECDL.
Το 2017 υπηρέτησα στο Πεζικό Σώμα που εδρεύει στο Μεσολόγγι, όπου και εκπαιδεύτηκα στη Στρατονομία Καρδίτσας και απέκτησα τον τιμητικό βαθμό του Λοχία Στρατονομίας. Στο πλαίσιο αυτό υπηρέτησα στη στρατιωτική ασφάλεια Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Ιούλ – Μάρτ 2018) με εξαιρετικές επιδόσεις.

Συμμετείχα εθελοντικά με ενεργό δράση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου ΄΄Άγιος Λαυρέντιος΄΄ της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Σαλαμίνας (Φλεβ 2019 – Αυγ 2020).
Όλοι εμείς οι υποψήφιοι του συνδυασμού Νέα Δύναμη αποφασίσαμε να συνταχθούμε στο πλευρό του επικεφαλής Σπύρου Κορώση με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νέους ανθρώπους, γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.
Ελάτε όλοι μαζί μας. Ελάτε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα στην πόλη μας.

Λιολιοπούλου – Παπασαρρή Κυριακή

Εργάζομαι ως Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Βιώνοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής και ειδικά στον τομέα της υγέιας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στο πλευρό του Σπύρου Κορώση για να αλλάξει κάτι στον τόπο μας.

Λιούρας Ιωάννης

Ο Λιούρας Ιωάννης γεννήθηκε 24-1-1994, ζει και μεγάλωσε στα Μέγαρα όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος στα ναυπηγεία Ελευσίνας.
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο εθελοντισμός και ο αθλητισμός. Ασχολήθηκε ενεργά επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο σε ομάδες Ά Εθνικής και την προ-εθνική Ελλάδος.

Συμμετέχει για δεύτερη φορά σε εκλογική διαδικασία, έχει όρεξη για δουλειά και να προσφέρει και να βοηθήσει τον τόπο του να πάει μπροστά, να βοηθήσει τους συμπολίτες του όποτε και όπου του ζητηθεί, το μεράκι και η αγάπη και η εργατικότητα του,για τον τόπο του είναι τα στοιχεία που τον οδηγούν. Έχει όραμα να δει τον τόπο του να κάνει άλματα προόδου πάντα για το καλό των συμπολιτών του. Αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του φίλου πρώην αντιδήμαρχου και υποψήφιου Δημάρχου Μεγαρέων Σπύρου Κορώση να ενταχθεί στον συνδυασμό του.

“Είναι θέμα ηθικής και συνείδησης. Με γνώμονα τις ειλικρινείς προθέσεις μου ο Δήμος Μεγαρέων να βγεί απο το τέλμα, την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση, θα είμαι παρών στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου!
Για αυτό ζητώ την ψήφο σας με απόλυτο σεβασμό για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας!”

Λούπας Αλέξανδρος

Γεννήθηκα το 1985 στην Αθήνα κι έχω τελειώσει τη σχολή ΟΑΕΔ Ελευσίνας. Σε ηλικία 15 ετών δούλεψα για πρώτη φορά ως εισπράκτορας στο ΚΤΕΛ Αττικής, ενώ όταν τελείωσα τη σχολή μου ξεκίνησα στο ναυπηγείο Ελευσίνας. Εκεί δουλεύω μόνιμα έως και σήμερα ως ελασματουργός στο πολεμικό κομμάτι του ναυπηγείου.
Έχω εμπειρίες από τα περισσότερα ναυπηγεία στην Ελλάδα (Χαλκίδος, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ το 2013 δούλεψα και στο Κατάρ ως απεσταλμένος από τα ναυπηγεία Ελευσίνας σε αναβάθμιση καραβιών τορπιλάκατων.

Τον Ιανουάριο του 2023 έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την εργασία μου. Με τις εμπειρίες μου έως σήμερα, βλέπω τον κόσμο με μία άλλη ματιά και θέλω να προσφέρω ενεργά στην κοινωνία μας για πόλεις ανθρώπινες και προσβάσιμες σε όλους.

Μαρίνου Παναγιώτα

Γεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι πτυχιούχος Μουσικών Σπουδών και μόνιμη κάτοικος Νέας Περάμου. Έχω 21 χρόνια δυναμικής πορείας στο λιανεμπόριο ως Sales Supervisor – Fashion Consultant σε luxury Brands.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά με τα δρώμενα της δημοτικής αρχής της πόλης οφείλεται στη πίστη ότι ο Δήμος Μεγάρων αξίζει ένα καλύτερο αύριο και μπορεί να το έχει επιλέγοντας στο τιμόνι ικανούς ανθρώπους με γνώσεις και όραμα.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα βρίσκομαι στο πλευρό του Σπύρου Κορώση ο οποίος με την ευγένεια και το ήθος που τον διακρίνει, διεκδικεί με δύναμη και αποφασιστικότητα το δικαίωμα του κάθε κάτοικου, δημότη και εργαζόμενου να έχει μια καλύτερη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα.

Μαρκεσίνης Ιάκωβος

Ο Ιάκωβος Μαρκεσίνης του Αναστασίου γεννήθηκε το 1989.
Ασχολείται επιτυχημένα με επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, ενώ είναι και πρωταθλητής JET SKI από το 2010 ως το 2017.

“Το όνειρο μου για μια πιο όμορφη πολη με ενεργοποίησε ώστε να βρεθώ δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Κορώση, έναν άξιο νέο άνθρωπο, με δημιουργική σκέψη, αξιοπιστία και πάθος για υλοποίηση νέων μεγάλων έργων. Είναι τιμή για μένα ένας τέτοιος άνθρωπος να με εντάσσει στην ομάδα του” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μεντζελιώτης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος μας φέρνει την εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νέας Περάμου για δυο τετραετίες (1994-1998 / 1998-2002).

Είναι πτυχιούχος Λογιστής.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της Ναυτιλίας ως Ναυτικός Πράκτορας διεθνών μεταφορών τα τελευταία 25 χρόνια καθώς και σαν εμπειρογνώμονας σε θέματα Ασφαλείας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων.
Στον επιχειρηματικό τομέα, ο Κώστας έχει αφήσει το στίγμα του στην Δυτική Αττική στον χώρο της Διά Βίου Μάθησης και της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Φλεμοτόμου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες φοιτήτριες.

Μιχαλόπουλος Γιάννης

Ονομάζομαι Μιχαλόπουλος Ιωάννης, γεννήθηκα το 1975, ζω μόνιμα στη Νέα Πέραμο από το 1981 και είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά.
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά μέσω των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων που φοιτούν τα παιδιά μου, αλλά και της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας.

Έχω υπάρξει από απλό μέλος μέχρι και πρόεδρος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου και αυτήν την στιγμή είμαι αναπληρωτής γραμματέας στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου, αντιπρόεδρος στο Λύκειο Νέας Περάμου και ταμίας στην Ένωση Γονέων του Δήμου Μεγαρέων.
Αγαπώ την πόλη μου και στενοχωριέμαι που την βλέπω να μαραζώνει από την εγκατάλειψη. Θέλω ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Την πόλη στη οποία θα ζήσουν τα παιδιά μου. Τα παιδιά όλων μας. Και τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Είναι η συνέχειά μας!

Μπαλτσιώτη Αλεξάνδρα

Ονομάζομαι Μπαλτσιώτη Αλεξάνδρα και είμαι  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κινετας. Εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα και για πολλά χρόνια συμμετειχα σε συλλόγους. Επέλεξα να ζήσω μόνιμα στην Κινετα τα τελευταία 15 χρόνια. ​

Το 2014 για πρώτη φορά έλαβα μέρος στις αυτοδιοικητικες εκλογές του Δ. Μεγαρέων και το 2019 εξελέγη με ανεξάρτητο συνδυασμό πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κινετας. Από τότε και μέχρι σήμερα, αγωνίζομαι παρά τις αντίξοες συνθήκες για την ανάπτυξη και εξέλιξη της περιοχής μας. ​

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό ΝΕΑ ΔΎΝΑΜΗ γιατί πιστεύω ότι θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή  και πρόοδο  στον Δήμο μας​!

Μπεμπέλου Αικατερίνη

Η Μπεμπέλου Αικατερίνη, πτυχιούχος λογιστικής, είναι μόνιμος κάτοικος στο Αλεποχώρι.
Ως ενεργό μέλος της κοινότητας του Αλεποχωρίου, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει η εικόνα που βιώνουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες της πανέμορφης αυτής περιοχής.

Μπερδελής Ελευθέριος

Γεννημένος το 1986, μεγάλωσα στα Μέγαρα όπου και διαμένω. Αφού αποφοίτησα από το 2ο ενιαίο λύκειο Μεγάρων, συνέχισα τις σπουδές μου στη σχολή διοίκησης και οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας στο τμήμα χρηματοοικονομικής και ελεγκτικής. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έλαβα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, επιτυγχάνοντας στις αντίστοιχες εξετάσεις. Από το 2011 έως και σήμερα έχω αναλάβει τα ηνία του ασφαλιστικού γραφείου που διατηρεί η οικογένεια μου την τελευταία 20ετία.
Μεγαλώνοντας σε οικογένεια managers και ανθρώπων που κατείχαν και κατέχουν θέσεις ευθύνης {Σπύρος Μπερδελής (πατέρας) πρώην διευθυντής του γραφείου πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής στην περιοχή της Κορίνθου και Σπυριδούλα Σιμωτά (μητέρα) νυν διοικητική διευθύντρια του Θριασίου νοσοκομείου Ελευσίνας}, έχω μάθει να επικοινωνώ, να ακούω και να ενστερνίζομαι τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μου.

Ως εκ τουτου συμμετέχω στον συνδυασμό Νέα Δύναμη για να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου την προσπάθεια του επικεφαλής Σπύρου Κορώση για μια νέα αρχή στον δήμο μας με όραμα και ιδέες.

Μπόρα Ευαγγελία (Βιβή)

Γεννήθηκα το 1969 στη Νέα Πέραμο. Είμαι τέταρτη γενιά Περαμιώτισσα με μικρασιάτικες ρίζες. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ με τον τόπο μου ενεργά και στόχος μου είναι να μεταλαμπαδεύσω τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μου.
Είμαι ενεργό μέλος του Χορευτικού Ομίλου Νέας Περάμου, της παραδοσιακής χορωδίας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας ‘ΠΕΡΙΑΚΤΟΣ». Στόχος μου έιναι επίσης να βοηθήσω στην εξέλιξη του αθλητισμού στον τόπο μου αφου έχω υπάρξει για χρόνια αθλήτρια ΒΟΛΛΕΙ σε ομάδες Α΄Εθνικής.
Για όλους αυτούς τους λόγους επιθυμώ να υπηρετήσω τον τόπο μου με αίσθημα ευθύνης και δυναμισμό απέναντι στους συνδημότες μου!

Μπούσκος Νικόλαος

Είμαι Γεωπόνος στο επάγγελμα και κάτοικος Μεγαρων. Εργαζομαι σε εταιρεία διακίνησης και εμπορίας αγροτικών εφοδίων ως υπεύθυνος φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αποφάσισα συνειδητά να ακολουθήσω τον Σπύρο Κορωση διότι το όραμα, η θέληση, ο ενθουσιασμός, και η εμπειρία του, μπορούν να προσφέρουν αυτό που έχουν ανάγκη τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος!
Σε αυτόν τον αγώνα, σας καλώ να συστρατευτούμε όλοι μαζι ενεργά με τη Νέα Δύναμη για να κάνουμε τον τοπο μας καλύτερο!

Μπράβος Κωνσταντίνος

Γεννημένος στα Μέγαρα Αττικής, έχω αποφοιτήσει το 1994 από την σχολή Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, έτος όπου και ακολούθησε η στρατιωτική μου θητεία.
Από το 1998 και για δύο έτη, εργάστηκα σε τεχνική εταιρεία εντός των ΕΛ.ΠΕ./ΒΕΑ και στη συνέχεια πάλι εντός των ΕΛ.ΠΕ. & Μοτορ Οιλ, αλλά σε εταιρία χημικών προϊόντων.
Εκτοτε, από το 2004 έως το 2013 εργάστηκα ως μισθωτός μηχανικός σε εταιρία παραγωγής στη χημική βιομηχανία.
Από το 2014 απασχολούμε πλήρως και σε καθημερινή βάση ως αυτοαπασχολούμενος -Ελ. επαγγελματίας σε τομείς όπως Υγεία και Ασφάλεια, επιθεωρήσεις συστημάτων διαχείρισης, εκπαίδευση ενηλίκων, μελέτες εκτίμησης κινδύνου και συναφή. Διατηρώ τη δική μου ατομική επιχείρηση με έδρα τα Μέγαρα αλλα΄και ως εξωτ. συνεργάτης εταιρειών παροχής υπηρεσιών.

Τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου, καλύπτω με γυμναστική, περπάτημα, διάβασμα.
Είμαι πεπεισμένος για την προοπτική του δήμου μας και γι αυτό συντάσσομαι στο πλευρό του Σπύρου Κορώση!

Μπρούτας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 1983 στην Νέα Πέραμο όπου και κατοικώ έως σήμερα.
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τραπεζικό τομέα.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά από την θέση του τοπικού συμβούλου από το 2014 έως το 2019 καθώς και η σκέψη μου πάντα για το σωστό, καθαρό και δίκαιο μαζί με την εμπειρία και γνώση που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, ενίσχυσε την απόφαση μου να βοηθήσω για την ανασύνταξη του τόπου μου και για ένα καλύτερο μέλλον και πρόοδο του δήμου Μεγαρέων,στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Κορώση.

Μωραΐτου Παρασκευή (Βιβή)

Γεννήθηκα το 1983, είμαι κάτοικος Μεγάρων, παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.
Είμαι απόφοιτη Επαγγελματικού λυκείου στον τομέα της κομμωτικής, κάτοχος διπλώματος ecdl και πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας κι εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.

Aπο το 2017 δραστηριοποιούμαι με τα κοινά κι εχω εκλεχθεί στα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Kηδεμονων και στο Δ.Σ της Eνωσης Γονέων του Δήμου μας. Επίσης στις αρχές του 2023 εκλέχθηκα ως γραμματεας του Δασικού Συνεταιρισμού Ελάτιας.
Αποφάσισα να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά για την αγάπη που έχω για τον τόπο μας, καθώς ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και τα παιδιά μας .

Νικόλιζας Νίκος

Είναι μεγάλο προσόν να λες οτι γεννήθηκες, μεγάλωσες και ζεις στην πόλη του ιδρυτή του Βυζαντιου, Βύζαντα, τα Μέγαρα.
Ονομάζομαι Νικόλαος Νικόλιζας, είμαι δημοσιογράφος αλλά και αγρότης που λατρεύω την Μεγαρική γη.

Απο το 1993 βρίσκομαι στον χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας ως ρεπόρτερ-συντάκτης. Από τα πρώτα μου βήματα, ευτύχησα να συναναστραφώ και να γίνω φίλος με μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, Μιχάλης Κακογιάννης, Αλέκος Αλεξανδράκης, Καίτη Γκρέυ, Μαίρη Λίντα, Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Χατζηχρήστος και δεκάδες άλλα ονόματα, ενώ το 2002 μου έγινε ειδικό αφιέρωμα από μεγάλα διεθνή δίκτυα για την μοναδική συνέντευξη στον γιατρό του κροίσου Αριστοτέλη Ωναση, Νικόλαο Χρηστέα.
Έχω συνεργαστεί με πλήθος εκπομπών και εφημερίδων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, ενώ ιδιαίτερες στιγμές στην καριέρα μου θεωρώ τις συνεντεύξεις με τον Ντέιβιντ Μπάουι, την Λάιζα Μινέλι, την Ιταλίδα σταρ Μιλβα.

Ευτύχησα να εκδόσω τέσσερα βιβλία, τα τρία με ρεκόρ πωλήσεων στους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της χώρας: Την ζωή του Αλέκου Αλεξανδράκη, την ζωή της Καίτης Γκρέυ, την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, καθώς και για τον Μεγαρικό πολιτισμό που μοιράστηκε δωρεάν σε όλους τους πολίτες.

Μέλημά μου είναι ο δήμος Μεγαρέων να πετάξει ψηλά, να αναγνωριστεί και κυρίως να γίνει γνωστός στα πέρατα της γης!
Ελάτε μαζί μας, να ανοίξουμε τις φτερούγες μας και να κάνουμε τα όνειρα κάθε πολίτη αυτού του δήμου πραγματικότητα!

Ντάϊκου-Βαλσαμάκη Αλίκη

Είμαι μόνιμος κάτοικος Νέας Περάμου, σύζυγος του Χρήστου Βαλσαμάκη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Μεγάρων και εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών.
Είχα την τιμή να αποτελώ μέλος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» και ήμουν μέλος στο ΔΣ του γνωστού συλλόγου «Άγιος Παντελεήμονας» της Νέας Περάμου. Έχω παρακολουθήσει ολοκληρωμένα σεμινάρια Ψυχολογίας, Δασικών Οικοσυστημάτων και Logistics.
Συμμετέχω στα κοινά της πόλης στην οποία γεννήθηκα και ζω γιατί θέλω να συμβάλλω για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας και της πόλης μας.

Πανταζή Αικατερίνη

Είμαι η Κατερίνα Πανταζή, κόρη του Κυριάκου Πανταζή και της Μαρίας Στάθη, Τεχνολόγος Δασοπονίας και Δ.Φ.Π πρώην ΤΕΙ Λάρισας (παράρτημα Καρδίτσας).
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα σχολικά μου χρόνια μαχόμενη για το καλύτερο αύριο των συμμαθητών μου.
Το 2003 και με πρωτοβουλία της τότε διοίκησης, κατείχα μια θέση μαζί με άλλους νέους της πόλης μας στο πρώτο συμβούλιο Νέων Μεγάρων.
Έπειτα, η διαρκή θέληση με έφερε αντιμέτωπη να διεκδικώ και να κατέχω για 3 χρόνια μια από τις 3 πρώτες θέσεις στην φοιτητική νεολαία της σχολής μου.
Μετά το πέρας των σπουδών μου επέστρεψα στα Μέγαρα όπου ζω και εργάζομαι.
Η αγάπη μου για αυτή την πολη με φέρνει σήμερα εδώ σύμμαχο και συναγωνιστή στην προσπάθεια της Νέας δύναμης!

Πανταζής Αναστάσιος (Τάσος)

Γεννήθηκα και ζω στα Μέγαρα. Είμαι τεχνικός αεροσκαφών στην Αεροπορία Στράτου στην Πάχη Μεγάρων.
Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Πολιτισμού από το 1996 προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια Εθελοντική Παρουσία και ειδικότερα στον τομέα του Θεάτρου.
Από το 2014 έως και σήμερα είμαι μέλος του ΔΣ της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ με ενεργή συμμετοχή σε όλες τις Δομές. Ήμουν ενεργό μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά της εξόρυξης Βωξίτη.
Εδώ και 12 χρόνια ασχολούμαι με την επεξεργασία και μεταποίηση κελυφωτου φιστικιού Μεγάρων, δημιουργώντας παράγωγα του.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδιασμο “Νέα Δύναμη” του Σπύρου Κορωση, πιστεύω και θέλω να αξιοποιήσω και να προσφέρω τις γνώσεις από την πολυετή εμπειρία μου και όσα περισσότερα μπορώ!

Παπαγιάννη Ναταλία

Ονομάζομαι Παπαγιάννη Ναταλία, είμαι 20 ετών και είμαι φοιτήτρια στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.
Σπουδάζω ένα αντικείμενο που σχετίζεται με τα κράτη, το δικό μας κράτος, την ιστορία του, τις επιλογές μας έως σήμερα και τις καθημερινές εξελίξεις.
Συμμετέχω στα κοινά, γιατί αν έμαθα κάτι έως τώρα από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών είναι ότι δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς τα κράτη μέλη της και δεν υπάρχουν κράτη χωρίς δήμους ενεργούς και δυνατούς.

Παπαηλία Κωνσταντίνα

Γεννήθηκα το 1987 και κατάγομαι από τα Μέγαρα. Είμαι μητέρα ενός παιδιού και εργάζομαι ως Γραμματέας σε ιδιωτική επιχείρηση.
Έχω σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Cambridge και έχω εργαστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι βιώνω στην καθημερινότητά μου τα ίδια προβλήματα με τους συμπολίτες μου στον Δήμο Μεγαρέων.
Ταυτόχρονα όμως, γνωρίζω και τις τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης που έχει ο τόπος μας.

Η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της πόλης είναι επιβεβλημένη.
Οι νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες, έχουμε τη Νέα Δύναμη να πάμε την πόλη μπροστά!

Παπανικολάου Γεώργιος

Είμαι Απόστρατος Αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού και μένω στη Νέα Πέραμο.
Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί πιστεύω ότι τα Μέγαρα, η Νέα Πέραμος, η Κινέτα, το Αλεποχώρι και οι ευρύτερη περιοχή μας, οι πολίτες που ζουν και εργάζονται σε αυτή, αξίζουν ένα καλύτερο και ποιοτικό αύριο. Ένα δημιουργικό μέλλον. Μιά σωστή και τίμια διαχείρηση. Ένα όραμα.

Συμπορεύομαι με τη Νέα Δύναμη και υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Κορώση γιατί οι αξίες μας είναι κοινές και επικοδομητικές. Γιατί πάνω από όλα πιστεύουμε σε εμάς!

Παπανικόλας Παναγιώτης (Τάκης)

Γεννήθηκα και εργάζομαι στα Μέγαρα, ενώ εξασκώ το επάγγελμα του κουρέα από το 2017.
Γνωρίζω καλά τα Μέγαρα και τον κόσμο και έχω ως στόχο να συμβάλω στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.
Είμαι πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδιασμό Νέα Δύναμη, έχοντας εμπιστοσύνη στον Σπύρο Κορωση για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Παπανίκου Κατερίνα

Ονομάζομαι Παπανίκου Κατερίνα και είμαι μόνιμος κάτοικος Μεγάρων. Κόρη του Ευθυμίου Παπανίκου, πρώην δημοτικού συμβούλου και μέλος του εργατικού κέντρου.
Σπούδασα Γεωτεχνικός φυτικής παραγωγής & Αισθητικός, συμμετέχοντας σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια κι εργάζομαι από 17 ετών ως ιδιωτική υπάλληλος.
Είμαι μητέρα, μονογονεϊκής οικογένειας, δύο κοριτσιών 18 & 14,5 ετών.
Αγαπώντας τον πολιτισμό, επέλεξα να είμαι στην ομάδα του Κ Σπύρου κορώση, γιατί βλέπω τη φιλοσοφία το επίπεδο και την ενέργεια που κι εγώ ως άνθρωπος πρεσβεύω. Ειμαι βέβαιη πως θα δώσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα από τον οποίο έχει να κερδίσει μόνο ο Δήμος μας!

Παπαφράγκος Σπύρος

Ονομάζομαι Σπύρος παπαφράγκος του Κωνσταντίνου και είμαι γεννημένος το 1990. Ζω στον τόπο που μεγάλωσα, τα Μέγαρα, και και ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μου με Δήμαρχο τον Σπύρο Κορώση.

Πασσαλή Αναστασία (Νατάσα)

Μεγάλωσα και ζω στο Μελί Μεγάρων, όπου για πολλά χρόνια ως μέλος του τοπικού συλλόγου συμμετέχω σε δράσεις του, χωρευτικά δρώμενα κοκ. Είμαι κόρη του Κώστα, ταπετσέρη στο επάγγελμα, και της Φανής Πασσαλή.
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό ως αθλήτρια στίβου και μπάσκετ, με αρκετές συλλογικές κ ατομικές διακρίσεις.

Έχω εργαστεί σε πολλά μαγαζιά εστίασης των Μεγάρων μέχρι και σήμερα κ γνωρίζω καλά τα παράπονα των νέων αλλά κ μεγάλων ανθρώπων.
Η αγάπη μου για τον αθλητισμό κ για την πόλη με έκανε να θέσω υποψηφιότητα με τον Σπύρο Κορωση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με καινουργες ιδέες, καταλαβαίνει απόλυτα τη νέα γενιά κι έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμεπιρία να τις εφαρμόσει.

Παχυγιαννάκης Λυκούργος

Μεγάλωσα στην Κινέττα, αγάπησα αυτόν τον τόπο από μικρός και θέλω να είναι εκεί που του αξίζει.
Ειμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και εργάζομαι σε εταιρεία με συστήματα ασφαλείας.
Στηρίζω τον συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ και θα αγωνιστώ ωστε ο Δήμος να γίνει πρότυπο!

Πέρρου Σταματίνα (Ματούλα)

Ονομάζομαι Πέρρου Σταματίνα (Ματούλα) του Νικολάου και της Αμαλίας Σουλελέ, γεννήθηκα και κατοικώ στα Μέγαρα. Είμαι μητέρα δύο αγοριών & ενός κοριτσιού και γιαγιά 4 εγγονιών.
Έχω σπουδάσει βοηθός βρεφονηπιοκόμων σε ΔΙΕΚ και διατηρούσα κατάστημα ψύξης – θέρμανσης για 21 χρόνια στα Μέγαρα.

Συμπορεύομαι με τον Σπύρο Κορώση γιατί ως νέος άνθρωπος έχει την δύναμη, την θέληση & το όραμα για τα περιβαλλοντικά- πολιτιστικά- κοινωνικά προβλήματα των πόλεών μας.
Δώστε μας την ευκαιρία με την ψήφο σας, ώστε να δώσουμε σε εσάς, στα παιδιά και στα εγγόνια μας τις πόλεις που τελικά μας αξίζουν!

Πρέβεζα Μαρία Ευαγγελία

Ειμαι παντρεμενη έχοντας αποκτήσει ενα παιδακι κι εργάζομαι ως καθηγητρια σε φροντιστηριο.
Εχω σπουδασει στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικων Σπουδων στο Πανεπιστημιο Πειραια και εχω κανει μεταπτυχιακο στα παιδαγωγικα.
Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Σπύρο Κορώση για να δούμε επιτέλους την αλλαγή στις πόλεις μας!

Πρέππας Εμμανουήλ (Μανώλης)

Είμαι 36 ετών, απόφοιτος θεολογίας και μεγάλωσα στη Νέα Πέραμο.
Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα στην τοπική κοινωνία που κατοικώ κι επιδιώκω να βοηθήσω να γίνουν σωστά έργα για την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής του τόπο μου.
Επιζητώ την αλλαγή και ένα καλύτερο αύριο για της πόλης μας και την Νέα Πέραμο με Δήμαρχο τον Σπύρο Κορωση.

Ραμπακάκης Άγγελος

Ονομάζομαι Άγγελος Ραμπακάκης και είμαι 33 ετών. Κατοικώ στη Νέα Πέραμο και προέρχομαι από μια πολύτεκνη οικογένεια.
Είμαι έγγαμος και σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο μας παιδί.

Είμαι ανθοπαραγωγός και διατηρώ θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις στην περιοχή που διαμένω. Οραματίζομαι μία ομορφότερη πόλη με μια καλύτερη ποιότητα ζωής τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας!

Ρήγα Γιάννα

Γεννήθηκα στα Μέγαρα κι έχω μια μακρά επαγγελματική πορεία ως Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος, καθώς και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής Στρατού.
Επί σειρά ετών υπήρξα αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών και αρχηγός της.

Έχω εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος για δυο συνεχείς θητείες από το 2014 έως και σήμερα, ενώ διετέλεσα Πρόεδρος στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ», καθώς και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Βύζαντα Μεγάρων.
Στα κοινά έχω μάθει να προσφέρω με βασικό άξονα τα μετρήσιμα αποτελέσματα και θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στο πλευρό του Σπύρου Κορώση για την αλλαγή στις πόλεις μας!

Σακελλαρίου Παναγιώτης

Γεννήθηκα, ζω κι εργάζομαι στα Μέγαρα, η επαγγελματική μου ενασχόληση μου έχει να κάνει με την πρωτογενή παραγωγή και συγκεκριμένα την πτηνοτροφεία και την αγροτική παραγωγή.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά πριν αρκετά χρόνια, ενώ τώρα είμαι πρόεδρος του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού Μεγάρων.

Κατά την θητεία μου ως πρόεδρος του συνεταιρισμού έχουμε πετύχει πολλά θετικά για τους πτηνοτρόφους και την πτηνοτροφεία του τόπου, που είναι η ναυαρχίδα της τοπικής οικονομίας.
Έπρεπε να δώσουμε λύσεις και αγώνες ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και για μερικές από αυτές, έδωσα προσωπικές μάχες με θετικά και πολύ σημαντικά αποτελέσματα, όπως η απαλλαγή από τα πτηνοτροφικά απόβλητα, πιέζοντας τις τότε δημοτικές αρχές για επαναλειτουργία του δημοτικού εργοστασίου. Το συγκεκριμένο πρόβλημα βασάνιζε και είχε διχάσει τη τοπική κοινωνία επί σειρά ετών, αφού η ρύπανση, η μόλυνση και η δυσοσμία έκαναν τον τόπο αφιλόξενο.
Ένα ακόμη προσωπικό στοίχημα ήταν η διάσωση του συνεταιρισμού και η επαναλειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας αυγών στον Άγιο Βλάση, που από τη κατασκευή του παρέμεινε κλειστό για πάνω από 25 χρόνια. Πλέον όχι μόνο επαναλειτουργεί, αλλά με την βοήθεια των πολιτικών της περιοχής μας και την αμέριστη βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη κ. Κοσμόπουλου, κατασκευάζουμε το νέο σύγχρονο εργοστάσιο ζωοτροφών.
Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός, ήταν η διάσωση του συνεταιρισμού τα χρόνια των μνημονίων, όπου όχι μόνο διατηρήσαμε αλλά αυξήσαμε κι όλας τις θέσεις εργασίας σε αυτόν.
Τέλος, από τις σημαντικές κερδισμένες μάχες, ήταν κι αυτή εναντίον του άδικου κι επαίσχυντου χαρατσιού που πήγε να επιβάλει η σημερινή δημοτική αρχή σε πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις εν αγνοία των πτηνοκτηνοτρόφων που θα τους φορτωνόταν αδίκως ένα επιπρόσθετο βάρος.
Oι αγώνες πολλοί που δώσαμε και θα δώσουμε μαζί για τα δίκαια αιτήματα όλων των παραγωγικών κλάδων τού τόπου.

Πέραν της ενασχόλησής μου με τον συνεταιρισμό, ασχολούμαι ενεργά και με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαι μέλος και αντιπρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων (ΛΕΜΜ) και υπήρξα πρόεδρος της ΜΟΛΕΜ. Στα χρόνια αυτά, καταφέραμε μαζί με όλη την ομάδα να κάνουμε το μεγαλύτερο event στην Ελλάδα, το εντούρο φεστιβάλ Μεγάρων, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πλήθος επισκεπτών στην πόλη, συμβάλλοντας στη επισκεψιμότητα της πόλης.

Η προσπάθειά μου δεν είχε ποτέ προσωπικά συμφέροντα, αγαπάω και πονάω αυτόν τον τόπο και πάντα προσπαθώ να δώσω το καλύτερο μου εαυτό με ότι καταπιάνομαι. Δίνουμε τη μάχη μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Κορώση για να αλλάξει αυτή η πόλη, αυτή πόλη που τόσο πολύ αγαπώ αλλά τα τελευταία χρόνια είναι αφιλόξενη μέχρι και για εμάς, αφού υπάρχει το αίσθημα ανασφάλειας και η έλλειψη υποδομών. Οι τελευταίες δημοτικές αρχές περιορίστηκαν σε έργα βιτρίνας και με πασαλείμματα προσπαθούν να υφαρπάξουν τη ψήφο των πολιτών οι οποίοι ζούμε τη μετριότητα και το τίποτα. Ζητώ την ψήφο σάς για να δώσω την μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς, αλλά πρωτίστως για τα παιδιά μας.

Σαχόλλι Έλενα

Μεγάλωσα και ζω στα Μέγαρα. Είμαι φοιτήτρια της φιλοσοφικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ).
Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί αγαπώ και πονάω τον τόπο μου και θέλω να συμβάλλω στην εξέλιξή του με τον καλύτερο τρόπο!
Αυτό θα επιτευχθεί με καινοτόμες απόψεις και νέα μυαλά με όρεξη!

Σεβαστής Ιώαννης

Ο Ιωάννης Σεβαστής είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.
Έχει μακρά πορεία στα κοινά, καθώς μεταξύ άλλων έχει διατελέσει γραμματέας του Συλλόγου Αλιέων Ν. Περάμου “Άγιος Γεώργιος”, πρόεδρος για 7 χρόνια του ποδοσφαιρικού αθλητικού σωματείου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου, πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΔΑ, ενώ ήταν μέλος της για 3 έτη, κ.α.

Μένει στη Νέα Πέραμο, όπου και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία οστράκων.
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: “9 χρόνια και η τωρινή διοίκηση δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο για το κοινό καλό. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αφήσουμε το δικό μας στίγμα! Για την πόλη μας, για τον δήμο μας, για τα παιδιά μας. Προχωράμε με τον Σπύρο Κορώση όλοι μαζί για την αλλαγή!”

Σερέτης Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Σερέτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων και εμπορία Επαγγελματικών αυτοκινήτων στη Νέα Πέραμο.

Είναι πτυχιούχος τεχνικός υπολογιστών και μηχανικός αυτοκινήτων, οικογενειάρχης με δύο παιδιά.

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Σερέτης, εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και είμαι πτυχιούχος ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανικός αυτοκινήτων.
Διαμένω στη Νέα Πέραμο,παντρεμένος Με δύο παιδάκια!
Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των πρατηρίων καυσίμων και στην εμπορία επαγγελματικών αυτοκινήτων στη νέα Πέραμο. Στόχος όλων μας είναι να αλλάξει ο τόπος μας προς το καλύτερο!

Σιδέρη – Καρούντζου Ελένη (Ελίνα)

Η υποψήφια σύμβουλος Ελίνα Σιδέρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έμενε από τα 16 της στη Νέα Πέραμο και τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κάτοικος Μεγάρων.

Δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο του εμπορίου και έχοντας ζήσει και στις δύο πόλεις, βλέπει στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Κορώση τον άνθρωπο που θα μπορέσει να αλλάξει τις πόλεις μας προς το καλύτερο χωρίς χάσιμο χρόνου.

Σουξές Κωνσταντίνος

Γεννημένος στην Αθήνα το 1952, σπούδασε στο Τμήμα Αεροδιαστημικής Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο “Toronto Metropolitan University (Ryerson)” του Καναδά. Βραβεύτηκε από το Καναδικό Αεροδιαστημικό Ινστιτούτο (C.A.S.I.) για αριστεία και έκανε μεταπτυχιακό MSc. στο Τμήμα Αεροναυπηγικής του Πανεπιστημίου “Cranfield University” της Αγγλίας.

Έχοντας εμπειρία από το εξωτερικό, εργάστηκε από το 1978 έως το 1992 στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ως διευθυντικό στελεχος με εξειδίκευση στον τομέα μεταφοράς τεχνογνωσίας στην Ελλάδα.

Μετέπειτα, αλλάζοντας προσανατολισμό, διετέλεσε Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της “SOE International S.A.”, ιδιοκτήτριας εταιρείας της ΑΕΚ F.C., με την οποία ασχολήθηκε ενεργά έως το 1997.

Το 1998, ως ελεύθερος επαγγελματίας, ανέλαβε την αδειοδότηση έργων ΑΠΕ για εταιρείες Logistics. Εργάστηκε για μικρό διάστημα στον τομέα της έρευνας για την Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων και την Αποθήκευση Υδρογόνου ως Καύσιμο.
To 2008, δημιούργησε για λογαριασμό μεγάλου επενδυτή, την Εταιρεία “Greentop Energy Systems S.A.” με κύρια δραστηριότητα τις Α.Π.Ε., στην οποία διετέλεσε Δ/νων Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ., μέχρι το 2018 όταν και συνταξιοδοτήθηκε.

Πεποίθησή του είναι, ότι με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του από την επαγγελματική του διαδρομή στις Επιχειρήσεις, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της “ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ” και του Σπύρου Κορώση, ενός νέου ανθρώπου με εξαιρετική προσωπικότητα, γνώσεις και Όραμα για τον τόπο, τα λόγια να μετατρέπονται σε πράξεις και τα έργα σε ανάπτυξη.
Από το 2014 διαμένει μόνιμα στη Νέα Πέραμο, στην οποία έχει κατοικία από το 1956. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Σταμούλης Ηλίας

Ο υποψήφιος σύμβουλος Ηλίας Σταμούλης κατοικεί μόνιμα κι εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στα Μέγαρα, είναι 29 ετών και είναι παντρεμένος με 3 παιδιά.

Ο Ηλίας είναι βρίσκεται στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Μεγαρέων Σπύρου Κορώση καθώς επιθυμεί να δει στην πράξη την αλλαγή πορείας στις πόλεις μας και ιδιαίτερα στις εργατικές κατοικίες που είναι για χρόνια παραμελημένες.

Σταμούλης Ιωάννης

Ονομάζομαι Σταμούλης Ιωάννης, γεννήθηκα το 1969 και είμαι μόνιμος κάτοικος Μεγάρων.
Είμαι παντρεμένος με την Φιλιώ Σταυράκη και έχουμε μια κόρη 25 ετών, την Αρετή.
Εργάζομαι από την εφηβεία μου, αρχικά στον τομέα των Τεχνικών Κατασκευών κι έπειτα, από το 1996 ως σήμερα, ως χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος σε Πολυεθνική Επιχείρηση.

Η αγάπη για τον τόπο μου και η ανησυχία για το μέλλον των παιδιών μας, με οδήγησε να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά.
Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος το 2014. Πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηρόδωρος ως το 2019.
Επίσης, διετέλεσα πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Δύο Φύλων του Δήμου Μεγάρων από το 2015 ως το 2019.

Στούπα – Παντέλα Αλεξάνδρα

Η υποψήφια σύμβουλος Αλεξάνδρα Στούπα – Παντέλα μένει μόνιμα στα Μέγαρα, είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παντέλα κι έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Η Αλεξάνδρα εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας κι έχει σπουδές στον τουριστικό κλάδο.

Συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση καθώς αγαπά την πόλη που μένει και θέλει επιτέλους να αποκτήσει ο δήμος μας πόλεις για να ζεις, να επισκέπτεσαι, να επενδύεις!

Στρατιώτη Αγγελική

Γεννήθηκα το 1992 και μεγάλωσα στα Μέγαρα. Έχω αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ με ειδικότητα στον τομέα της Γεωπονίας, Τροφίμων και περιβάλλοντος.

Από το 2016 έως και σήμερα , εργάζομαι ως δημοτική υπάλληλος και συγκεκριμένα ως δασκάλα χορού στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μεγαρέων.

Οι διακρίσεις μου σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς χορού, η συμμετοχή μου ως καθηγήτρια χορού στο φεστιβάλ του Δήμου μας το 2018 καθώς και η αγάπη μου για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, με οδήγησε στην απόφαση να σταθώ στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Κορώση για να πάμε τα Μέγαρα μπροστά.

Στρατούρης Γεώργιος

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στα Μέγαρα με την γυναίκα μου Χρυσούλα Καστρινάκη και τα παιδιά μου Ευγενία και Σωτήρη.
Φοίτησα στην Σ.Μ.Υ.Ν του Πολεμικού Ναυτικού και στο Τ.Ε.Ι Πειραιά – Τμήμα Αυτοματισμού.
Ζητώ την ψήφο σας γιατί μπορώ και θέλω να εργαστώ για ένα μέλλον που μας αξίζει!

Τέρη – Μπακαούκα Σωτηρία

Ονομάζομαι Τέρη Αρ. Σωτηρία, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μέγαρα. Είμαι μητέρα 2 παιδιών στην εφηβεία και παντρεμένη με τον Πέτρο Μπακαουκά.
Σπούδασα Ειδικός εφαρμογών πληροφορικής Τεχνικός Η/Υ και δικτύων και εργάζομαι στα Μέγαρα ως ιδιωτική υπάλληλος. Η  20ετη  εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρείες αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και η ενασχόληση μου με τα κοινά ως ενεργό μέλος του αθλητικού σωματείου Ευκλείδης (τμήματος βόλεϊ), με έκαναν να πάρω την απόφαση να συμβάλω και εγώ στην αναβάθμιση της πόλης μου.
Μια πόλη με τεράστια ιστορία και δυναμική ανάπτυξης αλλά με αρκετά  προβλήματα  χρειάζεται ανθρώπους με τεχνική κατάρτιση, γνώσεις και όρεξη  έτσι ώστε να αναβαθμιστεί τεχνολογικά σε “έξυπνη πράσινη πόλη” προσελκύοντας νέους επενδυτές που θα δώσουν οικονομική ανάπτυξη  και αναγνωρισιμότητα στην πόλη των Μεγάρων .

Τσίγκρη Αργυρώ

Η υποψήφια σύμβουλος Αργυρώ Τσίγκρη είναι λογίστρια, μένει μόνιμα στα Μέγαρα και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η Αργυρώ συντάσσεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση καθώς πιστεύει στις επιστημονικές του γνώσεις και γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που ποτέ δεν κρύφτηκε στην πολιτική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια.

Τσόμπος (Καφαντάρης) Ιωάννης

Ο Ιωάννης Τσόμπος είναι απόφοιτος του αμεκανικου κολλεγίου Wagner College New York στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά (Finance). Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις – Αλεξίπτωτα.
Έχει περάσει από θέσεις ευθύνης όπως Υπεύθυνος Πωλήσεων σε Ναυτιλιακή, Διευθυντής Παραγωγής σε Κατασκευαστική Εταιρεία, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και τώρα είναι Διευθυντής Πωλήσεων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πτηνοτροφων Μεγάρων.

Φραγκούλη Μαλβίνα

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στη Νέα Πέραμο. Είμαι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Α.Π.Θ. και διατηρώ τεχνικό γραφείο τα τελευταία 20 χρόνια στην πόλη μου.

Το 2019 εκλέχθηκα τοπική σύμβουλος και σήμερα εκτελώ χρέη αντιπροέδρου της κοινότητας Νέας Περάμου. Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά.
Στόχος μου μια πόλη ασφαλής, καθαρή και σύγχρονη, με περήφανους πολίτες.

Φυλακτός Αθανάσιος

Ο Θάνος είναι 34 ετών, γιός του Ιερόθεου Φυλακτού και της Καλλιόπης Σερέτη, δημότης της πόλης Νέας Περάμου εδώ και δώδεκα έτη, ενώ γεννήθηκε και εργάζεται στα Μέγαρα.

Είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδάκι δύο ετών.
Είναι αποφοίτος του 1ου Γενικού Λυκείου Μεγαρέων και πτυχιούχος του ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ στον τομέα του τεχνικού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι ιδιοκτήτης δύο επιχειρήσεων στην πόλη των Μεγάρων, ενα πρατήριο υγρών καυσίμων επωνυμής εταιρείας και μίας ταχυδρομικής επωνυμής εταιρείας.
Ασχολείται επίσης με την καλλιέργεια των οικογενειακών κτημάτων ελαιόδεντρων και φυστικίων.

Μέλος του Ηροδώρου από τον Οκτώβριου του 2019 εως σήμερα, τίμησε την ψήφο των συμπολιτών του με συνεχείς παρουσίες και ενεργή ανταπόκριση σε οτι του ανατέθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου, αλλα και με ψηφούς στις ψηφοφορίες με γνώμονα το συμφέρον της πόλεως και των πολιτών αυτής.

Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της όμαδας της πολεώς μας Α Ο ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ από τον Ιούλιο 2023 με όρεξη για δουλεία στον αθλητισμό της πόλης μας.
Δεύτερη φορά υποψήφιος με θέληση να συμβάλει στα κοινά του τόπου του και ελπίζει να προσφέρει οτι καλύτερο μπορεί για να πάει μπροστά η πόλη μας.

Φυλακτός Ανδρέας

Έχοντας μεγαλώσει στα Μέγαρα και ζώντας στην Νέα Πέραμο τα τελευταία 10 χρόνια, έχω κατανοήσει κάποιες αδυναμίες του υπάρχοντος συστήματος αλλά και άπειρες δυνατότητες του τόπου μας.
Κατά την προσπάθεια μου να θεμελιώσω και να εξελίξω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες έχω καταλάβει τις πιέσεις και τις ανάγκες του νέου επαγγελματία και πλέον απαιτώ να εκμεταλλευτούμε τις παραπάνω δυνατότητες για ένα καλύτερο μέλλον.

Με όραμα για έναν δήμο αντάξιο των δυνατοτήτων μας αποφάσισα να στηρίξω τον Σπύρο Κορώση και να προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ με τον τρόπο μου στον αγώνα μας για την ανάδειξη του τόπου μας.

Φωτίου Ν. Σταύρος

Ο Σταύρος Νικ. Φωτίου, π. Δήμαρχος Νέας Περάμου & π. Αντιδήμαρχος Μεγαρέων, συμβάλλει με την πολυετή εμπειρία του στη Νέα Δύναμη των πόλεών μας.

Χαντζάρας Μιχαήλ

Κατοικώ στον τόπο που μεγάλωσα, τη Νέα Πέραμο, κι εργάζομαι ως βοηθός τεχνίτη διυλιστηρίου.
Ενδιαφέρομαι για την ανάπτυξη του τόπου μας και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα για τους νέους συμπολίτες μας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον!

Χέλιου Αναστασία

Γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στα Μέγαρα.
Κόρη του Ανδρέα Χέλιου και της Παρασκευής Σάλτα.

Είναι απόφοιτος του Επαλ Μεγάρων,είναι πτυχιούχος της σχολής ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο τομέα Χημικός Φαρμάκων-Καλλυντικών,ως δεύτερη γλώσσα έχει πτυχίο αγγλικών και τα δυο τελευταία χρόνια απέκτησε και την επίσημη άδεια φύλαξης στο τομέα ασφάλειας προσωποφύλαξης ή εταιρειών όπου και εργάζεται.
Θέλοντας να αποκτήσει εμπειρίες έχει εργαστεί σε αρκετούς τομείς ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στο τομέα του αθλητισμού κάνοντας κικμποξ,σε μια από τις γνωστές σχολές των Μεγάρων όπου και μας έχει εκπροσωπήσει σε αρκετούς αγώνες στη Power Team Ploumpis του Γιάννη Πλούμπη.
Πρώτη φορά υποψήφια με θέληση να συμβάλλει στα κοινά του τόπου της και ελπίζει να προσφέρει όσο πιο πολλά μπορεί σε αρκετούς τομείς!